Fietsster geschept op Dillenburgsingel in Vlaardingen

Op zaterdagavond 18 april is er op de Dillenburgsingel bij de kruising met de Stadhoudersweg in Vlaardingen een fietsster geschept door een personenauto. 

 

Op de kruising...

Lees meer

Scooterrijder onderuit op Zwaluwelaan in Vlaardingen

Op de Zwaluwenlaan in Vlaardingen is zaterdagmiddag 18 april een scooterrijder onderuit gegaan. In de bocht met de Reigerlaan ging het fout.

 

De man is nagekeken door het ambu...

Lees meer

Brandweer rukt uit voor vrachtwagen met vastgelopen rem op A20

De brandweer van Maasdijk, Maassluis en een schuimblusvoertuig van de Gezamenlijke Brandweer werden donderdagochtend 16 april gealarmeerd voor een vrachtwagenbrand op de A20 richting Maassluis.

...

Lees meer

Flinke rookwolken bij kasbrand in De Lier

Diverse brandweerkorpsen uit de regio Haaglanden moesten dinsdagavond 14 april uitrukken naar de Groeneveldseweg in De Lier. Hier was brand uitgebroken in een kas.

 

In de weid...

Lees meer

Veel politie na inbraakmelding bij basisschool aan Steenen Dijck in Maassluis

Op dinsdagmiddag 14 april moest de politie met diverse eenheden uitrukken naar basisschool de Ichthus aan de Steenen Dijck in Maassluis. Hier kwam een melding binnen van een mogelijke inbraak.

...

Lees meer

Brandweer druk met benzinelucht in flat Buizerdstraat in Maassluis

Op dinsdagmiddag 14 april moesten de politie en brandweer uitrukken naar de Buizerdstraat in Maassluis. Aldaar werd een melding gedaan van een gaslucht in de kelderboxen.

 

De ...

Lees meer

Prullenbak laat brandweer uitrukken naar Doctor Wiardi Beckmansingel

De brandweer van Vlaardingen en Schiedam moesten maandagmiddag 13 april uitrukken naar de Doctor Wiardi Beckmansingel in Vlaardingen. Aldaar werd een melding gedaan van een woningbrand. <...

Lees meer